Toivorikkaalla mielellä

maalis 02 2012

Olli Vilkunan toimittama teos Toivorikkaalla mielellä – Wilkunan suvun kirjeenvaihtoa 1883‒1931 on julkaistu tiistaina 28.2. Kirjan julkistamisesta uutisoi Nivala-lehti.

Teos tarjoaa Wilkunoiden vilkkaan ja värikkään kirjeenvaihdon sekä päiväkirjamerkintöjen välityksellä ainutlaatuisen dokumentin elämästä talonpoikaisessa Nivalassa vuosikymmeninä, jotka kuuluvat Suomen historian merkittävimpiin ja dramaattisimpiin. Kirjan keskeisiä henkilöitä ovat kirjailija ja itsenäisyysmies Kyösti Wilkuna, hänen veljenpoikansa kansatieteilijä, akateemikko Kustaa Vilkuna ja Kustaan isä, Wilkunan talon isäntä August Wilkuna.

Toivorikkaalla mielellä - Wilkunan suvun kirjeenvaihtoa 1883‒1931

Kirjan saavat ostaa sukuseuran jäsenet hintaan 26,10 euroa. Muille kirja on saatavilla myös muun muassa seuraavista verkkokaupoista: SKS-Kirjat, Tiedekirja.fi, BookPlus.fi, Suurikuu.fi, Akateeminenkirjakauppa.fi, Suomalainenkirjakauppa.com ja hintavertailua voi suorittaa osoiteessa Vertaa.fi

Sukuseuran kautta kirjaa on saatavilla Nivalasta ja Helsingistä. Kirjojen saatavuudesta ja toimitustavoista voi kysellä sihteeriltä tai puheenjohtajalta osoitteista pj(ä)vilkuna.net ja sihteeri(ä)vilkuna.net

Sukuseuran kautta kirjansa hankkivat, voivat maksaa kirjan jommalle kummalle seuran tileistä:
Nordea FI75 1225 3500 0919 71
Osuuspankki FI63 5291 0820 0784 15

/a

No responses yet

Leave a Reply